torsdag 10 april 2014

En händelserik april.......

Tänk vad lite planering kan göra. Har haft en lugn höst och en lugn vinter. Inte mycke bokat. En helg här och en helg där.. Sen kommer våren... Då har man helt plötsligt vaknat upp ur dvalan. Det började i februari med mellon. Varje helg så var det musik på Tv:n. Första delfinalen såg barnen på plats i Malmö, då passade jag och maken på att gå ut och ha mys för oss själva. Sista delfinalen så var jag på galej med kollegan i Malmö. Sen kom mars. Började i samma anda som februari med mellon, sen lugnt.
Sista helgen i mars drog det hektiska igång.......Malmö med vänner och barn. Det bowlades och maten intogs på Tgi Fridays. Sen kom första helgen i april, då jag och några brudar drog till Göteborg för att gå på musikal. Inte vilken som heller utan Rock of Ages på Rondo. Den var bara såååå bra. Efter det blev det utgång i stan. Trevliga brudar de där ;-)

Snart kommer andra helgen då blir det Malmö med några andra brudar och en föllsegris, vad kvällen där har att bjuda på är såklart musikalen Rebecca, som går på Malmö opera. Ska bli intressant.

Vad som händer lite längre fram får jag redogöra sen. Nu blir det på med paltorna och iväg till urcellen Ellen (mormor) för lite kaffemys och skitsnack.

Ses och hörs............ Mian 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar